Браузерна онлайн гра Dragon Hunter на комп'ютер

Dragon Hunter огляд гри з описом

Dragon Hunter (Guardians of Ashenhold) це якісна mmorpg з тривимірною графікою і з барвистим фентезійним світом без швів, дозавантажень і автоматичних битв. Тут все відбувається в режимі реального часу і результат битви залежить в першу чергу тільки від вашого скіла, жодного рандома. Це крута mmo для браузера з мультяшною картинкою і всіма можливостями і красою клієнтських аналогів, тільки не потрібно щось завантажувати. А вимоги до заліза на порядок нижче, що з легкістю запуститься на слабких комп'ютерах. Що приємно, так це повноцінне обертання камери на всі 360 градусів, і локалізація російською від esprit games повноцінна і текст і відео вставки з діалогами.

Однозначно це епічна гра, яка стала хітом початку 2018 року в рунеті, адже її можливості, як для браузерки важко недооцінити. Виходячи з назви, як здогадалися, ви будете полювати на злісних драконів, які пожирають полум'ям світ і перетворюють його в безпросвітну темряву. Щоб увірватися в цю всесвіт і стрімголов бігти боротися зі злом, вам необхідно для початку зареєструватися на офіційному сайті порталу Esprit Games, який пропонує російський сервер і співтовариство. Створення облікового запису і перший вхід в гру допоможуть прискорити соціальні мережі. Грати можна абсолютно безкоштовно, так як проект поширюється по free-to-play з добровільним донатом.

РозробникS2N Limited, Hong Kong
Дата виходу2017
Офіційний сайтleagueoflegends.com

Історія оповідання в грі заштампована і напевно вона була вже якщо не в тисячах ігор, так в сотнях точно. Все просто, світ занурився в хаос і темряву завдяки драконам, а ви виступаєте в ролі відважного героя, якому належить велика охота на вогнедишних чудовиськ. І так, ви єдиний обраний небесами, яким під силу такий подвиг. Ваш перший бій після навчання відбудеться в башті Ashenhold з кровожерливим Корвалусом і його поплічниками, з того моменту і починаються ваші серйозні пригоди.

Більшість браузерних mmorpg мають проблеми з інтерфейсом, він або перевантажений або незручний, але у Dragon Hunter з цим проблем не спостерігається. Все повноцінно, як і у клієнтських аналогів, в деякій мірі теж є велика схожість з не менш популярною свого часу mmo Кільце Дракона, де 3D є як таким. Так як це браузерка, то розробники залишили можливість за бажанням гравця включити автопілот, де AI за вас буде приймати всі рішення. Відносно управління, то клавіатура повноцінно задіяна поряд з мишкою, і проблем з цим будь-яких не повинно виникнути.

Характерна особливість в Dragon Hunter є так би мовити еволюція персонажів, де від рівня до рівня змінюється вигляд, крім бойових навичок. В цілому ж ігровий процес не примітний і не виділяється. На старті ви вибираєте одного з пропонованих героїв, вибір у вас не великий і унікалізації немає, ну хоч ім'я дають вибрати. Ну а далі подорожуєте по сюжету і виконуєте квести, отримуєте досвід, золото і прокачує свого героя за останнім писком моди. На початковому етапі навіть докладний навчання передбачено для новачків, де пояснюють куди жати і що робити. Але і без нього семирічні діти відразу збагнуть, що робити. І його не пропустити, будете хвилин 30 залипати від примітивних завдань.

Світ Dragon Hunter величезний і локації детально промальовані з великими містами, де можна знайти союзників і придивитися до речей на торгових площах. PvP тут гарне, на спеціальні арени не обов'язково йти. Можна бігати поза стінами міста, на кого-то поагритися і розім'яти кулаки. При цьому є захист слабких, не перестарайтеся. Так як можете знищити свою карму, і тоді почнеться полювання на вас і з великою ймовірністю з вас випаде крута штучка. Радує, що під час бійок не відбувається переходу на інший екран, все дійство розгортається в реальному часі, тут і зараз.

Ще не маловажний факт, перші рівні порівняно швидко набиваються, а ось потім прокачування трохи сповільнюється. І кожен новий взятий рівень вимагатиме від вас практично тотальної якщо не зміни, то апгрейда амуніції з гарматами. Так як моби на нових локаціях посилюються, мало не в геометричній прогресії. А на PvP без рівного або наближеного бойового рейтингу до опонента робити не чого, хоча скіл має місце бути. З маунтами і вихованцями виникає кумедна ситуація, крім прокачування і постачання амуніцією, їх необхідно ще й годувати.

Ви в будь-якому випадку швидше за все не зможете занудьгувати, так як кожен день вас будуть запрошувати брати участь в івентах, де присутній елемент конкуренції, адже на кону цінні нагороди. А ще ви будете збирати карти з координатами скарбів, весь додатковий контент не згадаєш, так як різні фішки стають доступними на певному етапі гри.

Dragon Hunter системні вимоги та характеристики

Dragon Hunter класи

Розробники не намагалися привнести в жанр щось нове, так як він вже з'їздений уздовж і в поперек. Гравцям на вибір дається один з трьох класів з унікальним набором характеристик і скілів, це так би мовити класична трійка для всього mmorpg. Пол вибирати не можна, перший за списком чоловік, а два інших класа жінки.

• Воїн (Страж) - бореться в ближньому бою, його пряме призначення це танковати, приймати шкоди на себе і бути щитом для своїх союзників.
  • Маг - дальній бій, в арсеналі, якого масовий шкоди на основі магії льоду і вогню.
  • Стрілець - його амплуа це дальній бій, в його арсеналі луки, арбалети, пастки і вогнепал з мушкетами.

Щодо боїв, то Dragon Hunter зберіг можливість бігати по локаціях, відключивши мозок, просто залипаючи за переглядом інтерактивного мультика. Але це відключено по дефолту, тільки якщо у геймера буде бажання, він може активувати це, по сформованої звички. Сам процес виглядає ефектно і барвисто, спостерігати за тим, що відбувається приємно, все блимає немов гірлянда для ялинки. На певних рівнях ви обзаведетеся свитою з супутників, бойового маунта і вихованця, який також братиме участь в битвах.

Параметри персонажів

Крім одержимості підвищення бойового рейтингу за допомогою шмоток, ви будете відчайдушно покращувати Стати персонажа. Деякі характеристики будуть автоматично поліпшуватися, і збільшуватися з взяттям кожного нового рівня. А для деяких передбачено розподіл, по типу ступеня прокачування скілів, але в підсумку цифри навпроти стати не означатимуть, крім однієї що біля "Бойовий Мощі". Ви побачите наступні параметри:

• Здоров'я;
  • Броня;
  • Захист від магічної шкоди;
  • Фізична атака;
  • Магічна атака;
  • Крит;
  • Гнів;
  • Мана;
  • Опір;
  • Спритність;
  • Ухилення;
  • І ще інші випливають з основних.

Кузня і синтез

Невід'ємною частиною будь-якої mmorpg є нескінченна гонка озброєнь і збільшення якості амуніції і зброї. Крім класичної прокачування заточками, ви будете в кузні дорогоцінними кристалами інкрустувати свої речі, їх можна як купити, так і отримати в якості лута з босів. Кожен новий рівень поліпшень буде даватися з більшою складністю, і багато спроби часто будуть закінчуватися невдачею і відкотом на один рівень вниз. Так само є ранги предметів, де можна з декількох однакових речей зробити стрибок на один пункт вгору за допомогою синтезу поліпшення.

До того ж, як і в будь-який браузерці тут є рівень зірковості, який необхідно підвищувати за допомогою зачаровування і полірування, і крім цього є система рун для нанесення. В цілому все як по класиці жанру, ви крутише Іксзібіта вкачає за останнім писком моди свої прибамбаси. Так як все буквально зведеться лише до цього, ну і ще звичайно фармити будете незліченних мобів.

Відмінна барвиста графіка
Вільні битви
Багата ігрова механіка
Розвинена соціалізація
Довге прокачування

Напевно мало не щодня виходить одна азіатська mmorpg в стилі аніме, і майже всі вони зроблені, як під копірку, де в основі лежить автобус і вид збоку. Але Dragon Hunter це той проект, до якого необхідно придивитися фанатам фентезі і власникам слабких комп'ютерів. Тим більше в грі безліч можливостей і значний відступ від звичних канонів браузерної механіки, де все лінійно і по максимуму йде на автоматизмі.

Цей той випадок, коли більшість геймерів не закинув гру протягом першого тижня, а буде розважатися як мінімум пару місяців. Звичайно, оригінальності майже немає, але тільки за рахунок якості з можливостями, мисливець на драконів обганяє значно всіх найближчих конкурентів. Розробники доклали значних зусиль, щоб гравці змогли повеселитися без зайвого перенапруження, однозначно радимо, тому що це як мінімум хайпова тема початку 2018 року!